Apartment at Póvoa do Varzim

The use of wood in the Póvoa do Varzim project by Pitagoras Group is very clean and stylish. Layout and decor complement each other, creating a clean environment. Make sure to check out Pitagoras Group Facebook page for more!

Description from the architects: The project was based on the transformation of a 95m2 (1022 sq ft) seafront apartment, for seasonal use, mainly out of the bathing season. The existing space permitted a program with a generous living room with included kitchen area, two suites, a niche with bunk beds, a communal bathroom and a pantry. In the project the view to the sea was privileged. Once again the chosen material – oak wood – was decisive in building a space identity.

apartment-póvoa-varzim-02

apartment-póvoa-varzim-03

apartment-póvoa-varzim-04

(Visited 1 times, 1 visits today)